Parovi

Farma

Parovi: Ilijana nožem sekla devojku sa kojom je dečko varao!

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Ilijana Vagić šokirala je kako ukućane tako i javnost pričama o bivšem partneru Vladimiru Zečeviću Diki, sa kojim je imala turbulentan odnos. Nožem je sekla devojku sa kojom je dečko varao.

Parovi: Ilijana nožem sekla devojku sa kojom je dečko varao! Foto: InstagramIlijana Vagić je do detalja objasnila da je njihova veza bila patološka, a otkako je i on postao stanovnik velelepne vile u Zemunu, opet upadaju u konflikte. Međutim, dobro obavešten otkriva da Ilijana vešto krije da je pre nekoliko godina pretukla i nožem sekla devojku za koju je posumnjala da se dopisuje sa Dikom, a koja je posle brutalnog napada završila u bolnici na ušivanju:

"Ilijana je vrlo nezgodna kada pobesni i kada je neko izbaci iz takta. Sa Vladimirom je oduvek imala čudan odnos. U nekim trenucima su se strastveno voleli, a u nekim su se mrzeli najviše na svetu. Često su se svađali dok su bili zajedno, a kako Vagićka ume da bude jako ljubomorna, stalno ga je proveravala i kontrolisala da se slučajno ne dopisuje ili ne čuje sa nekom drugom devojkom. Kad god bi imala priliku, čeprkala bi mu po telefonu kako bi proverila da li se čuje sa nekom ženom. Jednom kad je otišao do prodavnice nije poneo telefon, pa je iskoristila priliku da mu prelista poruke i pozive. Naišla je na poruke koje mu je slala izvesna Marija i u kojima je navela da jedva čeka ponovo da ga vidi i da je ubija to što se ne viđaju češće i moraju da se kriju. Memorisala je njen broj kako bi mogla da kontaktira s njom."

 Ilijana je sačekala da se Dika vrati iz prodavnice i pravila se da gleda TV. U sledećem momentu ga je pitala da li joj je veran i da li se slučajno desilo da mu se nabacuje neka devojka. Zečević joj je u tom trenutku rekao da mu nije jasno zbog čega ga to pita i da ne treba da ga proverava jer joj je veran. Ilijana je tada pobesnela i rekla mu da je videla poruke u njegovom telefonu. Počela je da ga udara pesnicama, a on joj je tom prilikom udario šamar. Odmah se spakovala i izletela iz stana.

Posle nekoliko dana kontaktirala je s devojkom s kojom je Vladimir navodno vara, pa se predstavila kao on. Dogovorili su sastanak na jednoj lokaciji u ulici koja nije mnogo prometna. Kada je došlo vreme da se sastanu, Vagićeva je napala devojku sa leđa i nanela joj nekoliko povreda nožem u predelu stomaka i leđa, nakon čega je pobegla. Ispričala je najboljoj drugarici šta je uradila i tresla se od šoka, a devojka kojoj je nanela posekotine završila je u bolnici. Vladimiru je kasnije sve priznala i tada su posle svađe raskinuli i na duže prekinuli svaki kontakt, koji su obnovili tek sada u rijalitiju - dodaje izvor.

Povodom Ilijaninih žučnih svađa sa dečkom Vladimirom, u vilu se jednom prilikom uključila i Vagićkina drugarica koja je sve šokirala. Ona je ispričala da je Dika Ilijanu ošišao na ćelavo nakon svađe koju su imali:

"Ilijana je trpela žestoko maltretiranje. Nju je dečko zaključavao u stan, umislio je da je Arkan, ošišao ju je do glave. Užas. To je bio takav teror da ne znam zbog čega je to trpela. U stvari, znam, bila je zaljubljena u njega. A sposobnija je ne samo od njega nego i od čitavog društva - rekla je njena prijateljica tokom uključenja u vilu. Ovo potvrđuje i slika Ilijane na njenom Instagram profilu na kojoj se vidi sa kratkom kosom koju inače ne nosi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Republika.rs

Povezane vesti:


>