Region

Svet

Jelena Karleuša: Vreme je da se pomete ova boranija!

Pevačica Jelena Karleuša mišljenja je da je vreme da se "pomete ova boranija" jer hiperprodukcija apsolutnih diletanata zauzima medijski prostor. Pop diva otkriva zašto  nije objavila duet sa Bubom i Jalom!

Jelena Karleuša: Vreme je da se pomete ova boranija! Foto: Instagram



Počelo je snimanje nove sezone emisije "Zvezde Granda", a Jelena Karleuša je okupljenim novinarima iskazala oduševljenje zbog novog formata popularnog takmičenja, ali je istakla da pored obaveza u emisiji, vredno radi na završetku novog albuma, koji publika željno iščekuje:

"Ja imam već sedam gotovih pesama. Pokušavam da uradim album koji mislim da moja publika zaslužuje. Mislim da je vreme singlova i to pilićarsko bavljenje ovim poslom gde peva i Kurta i Murta i rijaliti polusvet, svi nešto pevaju… izgledaju kao baba sere, ulažu tri dinara… niti izgledaju, niti imaju harizmu, nemaju talenta, nemaju ništa, a pevaju! Snimaju te singlove… Vreme je da se vrati pravo i ozbiljno bavljenje ovim poslom. Da se pomete ova boranija."

O trenutnoj muzičkoj sceni Jelena otvoreno govori:

"Hiperprodukcija apsolutnih diletanata zauzima medijski prostor. Ispada da su oni mejnstrim i klinci nemaju šta drugo da slušaju. Velike zvezde kao da su ustuknule pred onima kojima ni ime ne možeš da zapamtiš."

Karleuša je objasnila i zbog čega nikada nije snimila numeru sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom:

"Mi smo uradili pesmu pre dve godine, ali dok smo mi spremali tu pesmu oni su uradili u roku od mesec dana sedam, osam, devet, deset dueta, pa smo odlučili da nećemo to objaviti, jer ja ne želim da upadam u hiperprodukciju. Pesma je fantastična."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>