Svet

Region

Preminuo mladi reper Mac Miller!

Preminuo je mladi reper Mac Miller! Sa samo dvadesetšest godina pronađen je mrtav u svom domu. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. Ubrzo se oglasila i njegova porodica.

Preminuo mladi reper Mac Miller! Foto: Instagram



Američki reper Mac Miller umro je u 26. godini nakon što se predozirao narkoticima. TMZ javlja da je hitna pomoć oko podneva pozvana u njegov dom, gde su samo mogli da konstatuju smrt. Ubrzo se oglasila i njegova porodica, saopštenjem u kome su potvrdili smrt:

"Malcolm McCormick, poznatij kao Mac Miller, tragično je preminuo u 26. godini. Bio je jarka svetlost na ovom svetu porodici, prijateljima i fanovima. Hvala na molitvama. Molimo vas da poštujete našu privatnost. Nema detalja o uzroku smrti u ovom trenutku."

Poslednjih meseci stranice tabloida punilo je njegovo ime, zbog vožnje pod uticajem narkotika i alkohola, zbog čega je doživeo saobraćajnu nesreću. Široj javnosti je bio poznat po vezi sa Arianom Grande, a poslednji singl objavio je 3. avgusta 2018. godine. U saopštenju nakon raskida, Grande je objasnila da je pokušavala da mu pomogne da ostane zdrav i trezan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mac Miller (@macmillerig) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>