TV Show

Parovi

Kija Kockar isprozivala Lunu, pa otkrila planove sa Slobom! (VIDEO)

Pobednica prve sezone rijalitija, "Zadruge", Kristina Kija Kockar promovisala je juče svoju novu pesmu "Potpis" u jutarnjem programu Pink televizije, "Novo jutro - Dea i Sarapa". Isprozivala je Lunu Đogani, pa onda otkrila planove sa Slobom.

Kija Kockar isprozivala Lunu, pa otkrila planove sa Slobom! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeKija Kockar se ovom prilikom osvrnula i na svoju suparnicu, Lunu Đogani, koja se uselila u impresivni imaginarijum, "Zadruga 2". Ona je navela da joj nije jasno zašto svi misle da će i ona ponovo ući u rijaliti, kao što je to učinila Luna.:

"Ne vidim sebe tamo gde je ona. Nema šta mi da se mirimo, nije mi ona muž, čak se ni sa njim ne bih mirila. Svako je tamo gde mu je mesto. To je njihov problem, ne smeta mi ništa. Nemam ni sa jednim ni sa drugim ništa, ne zanimaju me."

Kristina Kockar je istakla i da već ima svoje favorite za pobedu u ovom šou programu:

"Prišla sam da poželim Staniji sreću. Ja dajem svima podršku. Slažem se sa svim Mićinim stavovima, Slobodan ne shvata Mićine kvalitete. Slobodan je osoba koja je malo sujetna, verujem da njemu nije prav neki moj uspeh. Ali mi je čestitao, javno me podržao, svaka mu čast. Neke stvari bi trebalo drugačije da radi."

Kija je ispričala i da uskoro planira da se u potpunosti odvoji od "Ministarki", sa kojima trenutno promoviše pesmu "Ne vraćam se na staro". Ona je rekla i da je vrlo moguće da započne turneju sa svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem:

"Postoje neke pregovori da od decembra idemo na turneju po Americi, gde ćemo ići solo Slobodan i ja. Jedva čekam da nađem pravog emotivnog partnera koji je realan, koji nije izmišljen i da ga predstavim javnosti. Jedva čekam da se zaljubim."

Gostovanje Kije Kockar u emisiji, možete pogledati ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>