Region

Svet

Glumac Predrag Ejdus bori se sa teškom bolešću!

Proslavljeni glumac Predrag Ejdus koji sada ima 71. godinu bori se sa teškom bolešću, a prvi put za javnost otkrio je da je njegovo zdravstveno stanje alarmantno.

Glumac Predrag Ejdus bori se sa teškom bolešću! Screenshoot / Youtube



Glumac Predrag Ejdus, koji je započeo snimanje serije "Delirijum tremens", bio je primoran da napravi pauzu zbog problema koje ima već neko vreme, a kako je otkrio već mesecima boravi u bolnicama:

"Nisam dobro. Počelo je da biva ozbiljno, sad sam kao u redu. Izgleda da je sve pod kontrolom. Kod kuće sam. Bio sam u bolnici. Više nisam. Generalno nisam dobro, šta da vam kažem. Čujemo se još. Hvala vam što brinete."

Ejdus je nedavno priznao da je imao ozbiljne zdravstvene probleme, zbog kojih je mogao da ostane i paralizovan:

"U jednom periodu života sam imao ozbiljnih zdravstvenih problema i bio sam u komi. Tog perioda se ne sećam, ali kada sam nakon toga shvatio da ću 95 posto ostati paralizovan, a da ću ostati živ, govorio sam: „Pa ništa. Predavaću studentima, uostalom može da se glumi i u kolicima“. Gluma me nije napuštala ni onda kada sam bio očajan. Tada sam razmišljao da je bolje da sam umro nego što sam ostao paralizovan, ali ne zbog sebe nego zbog porodice i tereta koji bih bio mojim bližnjima. Srećom, nauka i odlični doktori su me izvukli i jedan sam od retkih koji je uspeo da preživi tu bolest ."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>