Region

Svet

Eksplodirao džip voditeljke rijalitija Zadruga!

Jutros oko osam i trideset eksplodirao je džip voditeljke rijalitija Zadruga, Dušice Jakovljević! Ona ima dvoje dece, a njen dečko još dvoje, ali niko od njih na sreću, nije bio blizu automobila u vreme eksplozije.

Eksplodirao džip voditeljke rijalitija Zadruga! Foto: Instagram




Jutros oko 8:30, kod stadiona Crvene zvezde eksplodirao je džip čiji je vlasnik dečko Dušice Jakovljević, voditeljke Zadruge na TV Pink. Džip je eksplodirao na parkingu ispred stambene zgrade u blizini stadiona Crvene zvezde, a nakon eksplozije je potpuno izgoreo. Prema prvim indormacijama, na sreću, nema povređenih. U Hitnoj pomoći kažu da su pomoć ukazali samo jednoj ženi i to zbog pretrpljenog šoka.

Dušicin dečko Jovica Aleskić, sa kojim je u vezi već četiri godine, nije bio u Srbiji u trenutku eksplozije, a voditeljka je, kažu njoj bliski ljudi, vidno potresena zbog ovog incidenta. Dušica ima dvoje dece, a Jovica još dvoje, ali niko od njih nije bio blizu automobila u vreme eksplozije, jer su svi, na sreću, spavali.

Voditeljka je nedavno gostovala u emisiji "Rada sam", gde je otkrila šta ju je sačekalo nakon jedne emisije koju je vodila:

"Ja ću reći da mi je posle jedne emisije na automobilu neko... Neko, ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao levo krilo mog automobila. Opet mi je neko par dana kasnije isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlo predaleko u tom smislu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>