Zadruga

Parovi

Najaljkavija zadrugarka Maca Diskrecija! (VIDEO)

Novinar Milan Milošević je otkrio da je najaljkavija zadrugarka bila Maca Diskrecija. Uvek postoji sapun on sve pere, osim obraza, smatra Milan.

Najaljkavija zadrugarka Maca Diskrecija! (VIDEO) Foto: Instagram



Novinar Milan Milošević je bio gost kod Rade Radenović u njenoj autorskoj emisiji "Rada sam". Bez ikakvog oklevanja on je komentarisao sve bivše cimere i o skoro svakom od njih rekao šta misli. Budući da je sa zadrugarima delio istu prostoriju devet meseci, on je otkrio da je Maca Diskrecija jedna od najaljkavijih zadrugarki, ali ipak nije želeo da je kudi:

"Nekoliko puta sam rekao da je to bila Maca, samim tim što svoje stvari nije čuvala, pazila, nije prala svoju posteljinu. Teže je u takvoj situaciji brinuti o higijeni, o ličnoj ne. Kada nešto bude, oni su se vadili, nema gela, šampona te marke, ali uvek postoji sapun. On sve pere, sem obraza. Mnogo ljudi je bilo koji nisu brinuli o sebi."

Milan je bio veoma inspirativan, pa nije mogla da odoli a da ga ne pita koja od ukućanki bi ponela epitet "najzgodnije zadrugarke", zbog čega je on uporedio i dve "rijaliti suparnice" Kristinu Kockar i Lunu Đogani:

"Najzgodnija je ubedljivo Sanja. Ona je imala najlepše telo. Ali ovako kompletno, sa ful šminkom je Teodora. Nema ona sad tu neke velike grudi, ima taj paketić. Ona dok sedi za stolom, imala je to nešto, imala je lepu kosu. Bilo je mnogo zgodnih devojaka. Kija je zgodnija, ali Luna ima visinu, ali to ništa ne znači kad Kija stane na štikle. Kija ima veću harizmu i na osnovu te harizme ona pleni na sceni."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>