Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Da li Dara menja Lukasa na Karleušin predlog?

Budućnost popularnog takmičenja "Zvezde Granda" je i dalje pod znakom pitanja. Da li pevačica Dara Bubamara menja Acu Lukasa i to na Karleušin predlog?

Zvezde Granda: Da li Dara menja Lukasa na Karleušin predlog? Foto: InstagramO budućnosti emisije "Zvezda Granda" se već mesecima spekuliše u medijima. Zbog svađe Ace Lukasa i Jelene Karleuše, pevačevo mesto u žiriju se dovodi u pitanje, posebno zbog toga što je dobio i primamljivu ponudu od Pinka. A u slučaju da pređe na ružičastu televiziju, gde bi bio deo rijaliti programa "Zadruga 2", na njegovo mesto će doći Dara Bubamara i to na predlog Jelene Karleuše.

Domaći mediji prenose da će zvanična odluka biti doneta u ponedeljak 3. septembra za kada je zakazan sastanak tima. Ovu informaciju je na neki način potvrdio i izvor blizak Dari Bubamari za novi broj magazina Svet:

"Dara se baš potrudila da dotera liniju i zbog nove pesme, koju će izbaciti sa svojom drugaricom Jelenom Karleušom, ali  i zbog mogućeg ulaska u žiri Zvezda Granda. Nije tajna da je Karleuša u strašnom ratu sa Acom Lukasom i da ne želi da oboje sede u žiriju. Kako će se to rešiti, saznaćemo tek 3. septembra, kada će Saša Popović održati sastanak sa svim članovima ekipe. Tada će se konačno znati da li Lukas zaista odlazi iz Granda i ide na Pink, gde će u "Zadruzi 2" praviti muzičko takmičenje. Ako se to desi, Dara uskače na njegovo mesto. Karleuša se tome unapred raduje."
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>