Pinkove Zvezde

Parovi

Pinkove Zvezde: Održana beogradska audicija!

Najpopularnija muzička takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde" i "Pinkove zvezdice" tokom prethodnih godina iznedrila su velike talente, koji su mnogo puta uspeli da ostave milionski auditorijum bez daha!  Održana je beogradska audicija!

Pinkove Zvezde: Održana beogradska audicija! Foto: FacebookUskoro će na televiziji Pink početi emitovanje novih sezona ovih takmičenja, "Pinkove zvezde 4" i "Pinkove zvezdice 5", a danas je u zgradi televizije Pink bilo na stotine kandidata koji su došli na audiciju nadajući se da će baš oni moći da se nazovu sledećom "Pinkovom zvezdicom" i "Pinkovom zvezdom".

Dok su čekali da se predstave stručnom žiriju, koji će odlučiti ko će se od njih naći u novim sezonama popularnih takmičenja, kandidati su se raspevavali i družili među sobom. Među njima je bilo onih koji su imali veliku tremu, ali i drugih koji su bili potpuno sigurni u svoj talenat.

Ostaje nam sada da sačekamo i vidimo ko će se od ovih talentovanih ljudi i mališana naći na malim ekranima i boriti za vašu naklonost u najpopularnijim muzičkim takmičenjima na ovim prostorima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>