Region

Svet

Jelena Karleuša o rijalitiju i zdravom razumu!

Pevačica Jelena Karleuša već neko vreme nije u Srbiji već u Kini, gde njen suprug Duško Tošić igra za njihov klub. To joj nije smetalo da nastavi da se bavi temama iz svoje zemlje, pa se ovoga puta oglasila preko Twittera o rijalitiju i zdravom razumu.

Jelena Karleuša o rijalitiju i zdravom razumu! Foto: TwitterJelena Karleuša neko vreme nije komentarisala rijaliti i bivše učesnike ali se sada ponovo oglasila povodom iste teme i to na svom Twitter nalogu. Naime, ona je napisala sledeće:

"Uskoro se vraćam u Srbiju. Iskreno se nadam da su rijalitiji i netalentovani polulikovi iz istih nestali sa lica zemlje, da su se mediji konačno sabrali i da je sve opet pod kontrolom zdravog razuma."

Hoće li se oglasiti neko od bivših i budućih učesnika i odgovoriti Jeleni ( na primer Kija, s obzirom da je često bila prozivana od strane JK) ostaje nam da vidimo.
 

Uskoro se vracam u Srbiju. Iskreno se nadam da su rijalitiji i netalentovani polulikovi iz istih nestali sa lica zemlje, da su se mediji konačno sabrali i da je sve opet pod kontrolom zdravog razuma.

— JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) August 25, 2018
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>