Region

Svet

Sloba Radanović priznao Kija ili Luna?

Kija ili Luna? Sloba Radanović priznao sa kojom je imao bolji s*ks. Svojim odgovorom će možda mnoge iznenaditi, a posebno one koji su ga osuđivali zbog prevare.

Sloba Radanović priznao Kija ili Luna? Foto: Instagram



Pinkova zvezda i bivši učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga" Sloba Radanović ostao je upamćen po ljubavnoj aferi koju je imao sa modnom blogerkom Lunom Đogani, uprkos činjenici što je tada bio oženjen Kijom Kockar

Mnogi su ga osudili zbog preljube koju je učinio, ali se to ipak nije odrazilo na njegovu karijeru. Sloba svakodnevno puni klubove, a fanovi su prezadovoljni njegovim glasovnim mogućnostima. Nije bilo ni malo lako ali Radanović i Kockareva su okončali svoj brak. Sada, nakon dva meseca od završetka "Zadruge" Sloba je otkrio da ni prema bivšoj supruzi, a ni devojci ne gaji osećanja, a onda šokirao priznanjem sa kojom je bio bolji se*s:

"S kim me sve nisu povezivali, jedino je ostala još Žiža. Ana je učestvovala u spotu za moju pesmu i taj posao je profesionalno uradila. Bila mi je jedna od dražih osoba u rijalitiju jer je uspevala da odvoji ljude od situacije koja se desila."

Slobodan priznaje da mu je krivo što je Luna nakon svega izvukla deblji kraj i dodaje:

"Kristina je prelepa devojka, zgodna i seksepilna, ali ne gledam je više na taj način. Malo mi je nezahvalno pitanje s kojom mi je bio bolji seks, ali ako me pitate da li bih radije bio intiman sa Lunom ili Kijom, moj odgovor je - ni sa jednom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>