Region

Svet

Nikola Rokvić će još jednom postati tata!

Pevač Nikola Rokvić će još jednom postati tata. Bojanina i Nikolina ćerka Leona, uskoro će dobiti brata ili sestru, a uzbuđeni roditelji već sada broje dane do dolaska bebe na svet.

Nikola Rokvić će još jednom postati tata! Foto: InstagramPevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi roditelja! Njihova ćerka Leona uskoro će dobiti brata ili sestru, a uzbuđeni roditelji već sada broje dane do dolaska bebe na svet.

Pevačeva supruga radnosne vesti podelila je sa javnošću tek nakon tri meseca otkako je saznala da je u blagoslovenom stanju. Manekenka bi trebalo da donese bebu na svet u martu iduće godine, a Nikola se na sve načine trudi da joj olakša trudnoću uprkos tome što ima puno obaveza oko karijere budući da je nedavno izbacio i novi singl. Nikola kaže:

"Kada mi je supruga saopštila da je u drugom stanju, bio sam najsrećniji muškarac na svetu. Odmah sam sa svima želeo da podelim radosne vesti, ali sam se suzdržao jer se to na početku ne radi. Imam utisak da me euforija od saznanja da ću ponovo postati otac još uvek nije u potpunosti prošla."

Podsetimo se, Bojana i Nikola upoznali su se još u rijalitiju "Survivor" 2010. godine, kada su se zaljubili na prvi pogled, a pre dve godine su se venčali u krugu porodice i prijatelja.
 
 

✈️✈️✈️ #moscow

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>