Ljubav

Style

Prevara: Naučnici otkrivaju da li će prevariti ponovo!

Svoju tadašnju devojku prevario je sa vama, delovalo vam je lako da ga "ukradete" od nje, za vas je to bilo bezbolno ali prevara je mač sa dve oštrice.  Naučnici sada otkrivaju da li će prevariti ponovo!

Prevara: Naučnici otkrivaju da li će prevariti ponovo! Svet Plus Vođa istraživanja Džošua Foster, koji je pokušao da utvrdi da li varalica uvek vara kaže:

"Trebalo bi da znate da je velika šansa da i sami jednog dana po istom principu budete ostavljeni ."

Naučnici iz Južne Alabame su sproveli studiju na uzorku od 443 ispitanika, postavljajući im pitanja o stepenu vernosti i zadovoljstva u vezi. Anketa je pokazala da je opravdana sumnja najizraženija tamo gde se ljubav dogodila dok je jedan od partnera bio zauzet, pa je tadašnjeg partnera/partnerku ostavio zbog novog/nove. Varalice su obično "povratnici" na mesto zločina. Osobe koje su prevarile drugu stranu i upustile se u novu vezu okarakterisane su kao problematične u vernosti i sklone da opet učine isto. 

Tim naučnika iz Južne Alabame je tokom istraživanja otkrio da su veće varalice introvertne osobe, a ne one koje otvoreno koketiraju. Vođa istraživanja dodaje:

"Ranije studije su navodile na zaključak da ljudi koji su privlačni drugima i uvek imaju ljubavne ponude više varaju, ali sada smo ustanovili da su za to više sposobni manje komunikativni tipovi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>