Ljubav

Style

NIJE MU STALO DO VAS: Svaki dečko koji se OVAKO ponaša prema vama u društvu vas ne zaslužuje!

Ako ste u vezi u kojoj vas partner tretira savršeno kada ste sami, ali se njegovo ponašanje promeni kada ste u društvu drugih, sigurno se pitate zašto je to tako. Možda vam se čini kao da vas se srami, da vas ne želi predstaviti kao svoju devojku i slično.

NIJE MU STALO DO VAS: Svaki dečko koji se OVAKO ponaša prema vama u društvu vas ne zaslužuje! Foto: pexels.com
Ako vam se čini da se pojavljuju situacije u kojima vašeg partnera nimalo ne zanimate, sigurno se pitate radi li se o osobi koja laže, koja je licemerna ili koja je jednostavno nesigurna.

Stoga vam donosimo znakove koji bi mogli potvrditi da vašem partneru vi, ali i vaša veza, niste jako važni.

1. Zajedno ste već neko vreme, ali je na društvenim mrežama i dalje singl

Iako ne verujemo svemu što vidimo na društvenim mrežama, ako ste u vezi već nekoliko meseci, a vaš partner se na Instagramu ili Fejsbuku ponaša kao da je i dalje sam, vreme je da porazgovarate. Zapitajte se je li mu zaista stalo do vas kao što vi mislite ili je posredi nešto drugo.

2. Viđate se na tajnim mestima, ili samo kod njega

Ako ste fan serije Seks i Grad, sigurno se sećate epizode u kojoj Zverka izvede Keri u restoran koji nije popularan i koji je uz to poluprazan, dok su unutra svetla prigušena. Keri je odmah shvatila o čemu se radi. Pokušajte, ako vam se dogodi ovakva situacija, da predložite da se nađete na nekom popularnom mestu i pratite kako će tada reagovati. Ako mu se ta ideja ne svidi, razmislite o svojoj vezi.

3. Ne predstavlja vas kao svoju devojku

Ako vas vaš partner ne predstavlja prijateljima ili kolegama kao svoju devojku, vreme je da se upali crvena lampica. Ako to nije nešto što on sam ističe i ako izbegava upoznati vaše prijatelje, verovatno mu nije stalo do vas.

4. Ne drži se za ruku s vama

Ako vaš partner često ubrzava, hoda ispred vas ili vas ne ljubi u javnosti, to je još samo jedan u nizu razloga da razmislite o vašoj vezi. Čini se kako se barem za njega ne radi o vezi koja mu je važna.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Index Rouge

Povezane vesti:


>