Region

Svet

Region

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje – u bioskopima od 2. avgusta!

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje uskoro će doći u bioskope širom zemlje. U sinhronizaciji učestvovali su brojni glumci i javne ličnosti iz sveta muzike.

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje – u bioskopima od 2. avgusta! Foto: Promo
Najpoznatiji vampir na svetu je ovog leta odlučio da konačno uzme odmor i opusti se sa svojom čudovišnom porodicom i prijateljima! Da li ste spremni za egzotično krstarenje sa Drakulom i njegovom svitom? Kako izgleda kada sve Drakuline kočnice popuste pod pritiskom porodice? Odgovori nas očekuju od 02. avgusta u bioskopima širom zemlje u trećem nastavku animiranog hita “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”.

U sinhronizaciji “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”, učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike. Po treći put, neodoljivom Drakuli glas je pozajmio Dragan Mićanović, glas Mejvis pozajmila je Iva Stefanović, dok je glas tajanstvenoj kapetanici pozajmila Tamara Aleksić. U ulogama simpatičnih čudovišta naći će se i Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus, Dragan Vujić Vujke, Srđan Timarov, Goca Tržan, Tijana Dapčević, Lena Kovačević i mnogi drugi. Sinhronizaciju na srpski jezik  je režirala Iva Milošević.

U trećem nastavku pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Letnjem odmoru ne odoleva ni ostatak Drakulinih prijatelja, pa se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima na brodu, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Međutim, odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

Kako će se Drakula snaći u novonastaloj situaciji i da li će se sa krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, ili će poslednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon sprovesti svoju dugo planiranu osvetu? Saznajte sa svojim najmlađim članovima porodice od 2. avgusta u bioskopima širom Srbije!

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com


>