Zadruga

Parovi

Zadruga: Ni Sloba Radanović, ni Andrija Lazović - Kija se vratila OVOM bivšem dečku?

Kristina Kija Kockar, još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, očito je odlučila da stavi tačku na odnos sa pevačem, te je, utehu pronašla ni manje ni više nego u staroj ljubavi.

Zadruga: Ni Sloba Radanović, ni Andrija Lazović - Kija se vratila OVOM bivšem dečku? Foto: Tv Pink Printscreen




Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija "Zadruga", je navodno obnovila romansu sa Stefanom Karićem, sa kojim je, kako se spekulisalo, bila u vezi pre ulaska u rijaliti "Zadrugu". Kristina i Stefan bili su zajedno na jednom privatnom slavlju, a odale su ih fotografije na društvenoj mreži Instagram. Iako su se trudili da ne privuku pažnju medija, fotografije koje su objavljene dokazuju da su sedeli jedno pored drugog tokom cele večeri.

Kako navodi izvor "Srpskog telegrafa", Kija i Stefan su došli odvojeno, ali su spontano seli zajedno. Izbegavali su bilo kakav gest kojim bi pokazali da su prisni, zato što stjuardesa ne želi još jedan medijski skandal.

- Stefan i Kristina su se čuli po završetku rijalitija. Pričali su satima preko telefona. Iako su pre "Zadruge" bili u kontaktu, prekinuli su druženje jer je njihov odnos već privukao mnogo pažnje. Ni Stefan nije hteo da se provlači po novinama i da ga bilo ko uznemirava i svašta ispituje. Čim je uhvatila malo više slobodnog vremena, Kija se videla sa Stefanom, a kako su pre proslave na kojoj su viđeni prethodno veče proveli zajedno u jednom restoranu, stare varnice su ponovo proradile - priča neimenovani izvor i dodaje:
 
 

🚤

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🚘🅸🅲 🆂🆃🅴🎉🎊🎉 (@karic_stefan) on



- Obnovili su vezu, ali su čvrsto odlučili da će ljubavnu romansu na sve načine kriti od očiju javnosti. Ne žele da se svašta priča i piše dok Kristina zakonski ne okonča brak sa Slobom. Iako su na žurki sve vreme bili jedno pored drugog, maksimalno su se trudili da ostanu na distanci kako ne bi priče odmah počele da kruže. Ipak, bilo je očigledno da se između njih nešto dešava jer su sve vreme razmenjivali poglede. Nisu skidali osmeh s lica i više puta su se snažno grlili, pa je bilo jasno da nisu samo prijatelji - završava sagovornik.

Da podsetimo, Stefanov otac Osman Karić pričao je o vezi njegovog sina i Kije, pa je tako više puta na Instagramu ponovio da je Kockareva direktno iz sobe njegovog naslednika otišla u "Zadrugu", ali da ne može da tvrdi da su spavali zajedno.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Srpski telegraf

Tagovi

Povezane vesti:


>