Region

Svet

Publika oživela Enter festival: Rekordan broj posetilaca na prvom muzičkom spektaklu u Topčideru

Prvi beogradski festival Enter počeo je sinoć parolom „Oživi Enter“ a redovi uzbuđenih fanova su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove domaćih i stranih izvođača

Publika oživela Enter festival: Rekordan broj posetilaca na prvom muzičkom spektaklu u Topčideru Foto: Promo





među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed… Čak ni kiša koja je u više navrata padala nije uspela da pokvari pravi spektakl.

Novi muzički festival na otvorenom, koji se organizuje u saradnji sa Opštinom Savski venac i Turističkom organizacijom Savskog venca, već prvog dana doživeo je veliki uspeh. Topčiderski park je bio prepun, a preko 10 hiljada posetilaca zabavljalo se uz elektronsku i rock muziku.

Festival je trebalo da se održi od 28. do 30. juna, ali će datumi shodno lošim vremenskim uslovima biti malo izmenjeni. Tokom sva tri festivalska dana publika će od 18 časova uživati u dobroj muzici i predivnom ambijentu Topčidera. Kapije festivala se zatvaraju u 4 sata za one najvernije koji dočekaju zoru u Topčiderskom parku. Festivalski prostor je smešten od Topčiderske ulice pa do kraja parka ka mostu na Adi, i podeljen je na  četiri zone - FUN ZONA sa velikom binom gde se održava glavni muzički događaj, zatim FOOD & DRINK zona sa mnoštvom štandova, VIP ZONA, i CHILL  ZONA za one koji požele malo odmora od gužve glavnog događaja.

Parking prostor u okviru samog parka ne postoji, a za posetioce je obezbeđen besplatan organizovani prevoz od Sava Centra i sa Studentskog Trga u periodu od 17 časova do ponoći. Posebne linije GSP-a saobraćaju od Sava Centra na svakih 45 minuta, a od Studentskog Trga na sat vremena. Prvi polazak sa obe lokacije je u 17 časova.

Najveća senzacija sinoć je na festivalu bila velika zvezda iz Rumunije Inna koja je svojim nastupom oduševila publiku. Prisustvom na festivalu izvođače iz Rumunije je podržala i ambasadorka Rumunije Oana Kristina Popa.

Festival se nastavlja u nedelju uz pop, rock i hip-hop ritam pod sloganom “Doživi Enter”. Večaras nastupaju Demo bendovi, Irish Stew, IrieFM, Bjesovi, Bad Copy, FOX, COBY i dr.

Zahvaljujemo se generalnom sponzoru festivala kompaniji Dunav osiguranje i svim ostalim sponzorima – Hotelu Metropol Palace, Topličkim vinogradima, Fashion and Friends-u, Moj kiosk, Yandex taksiju, Koksu, Vodka Austria, medijskim sponzorima I prijateljima festivala koji su pomogli da Beograđani dobiju muzički festival kakav zaslužuju.

Čekamo vas na Enteru! Ulaz je besplatan.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Promo

Povezane vesti:


>