Region

Svet

Nataša Bekvalac prvi put o svemu što joj se dešavalo: Verovatno je ovo bilo najbolje za mene!

Nataša Bekvalac je nastavila sa svojim poslovnim obavezama i krenula dalje, a kako kaže trudi se da ne gleda u prošlost. Čekajući razvod i suđenje s bivšim suprugom Lukom Lazukićem, pevačica se vratila svojim radnim navikama i borbi za opstanak.

Nataša Bekvalac prvi put o svemu što joj se dešavalo: Verovatno je ovo bilo najbolje za mene! Foto: Instagram
Bekvalčeva je prvi put nakon prijave za porodično nasilje otvorila dušu i u razgovoru za "Kurir" iznela nove detalje iz svog privatnog života. Kako Nataša kaže, usmerena je najviše na školovanje ćerke Hane, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, ali i odrastanje bebe Katje, sa čijim ocem se sudi. Posle svih brodoloma, ona i dalje veruje u ljubav.

- Pomešane su mi emocije jako, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Svakako je dobar osećaj.

Na pitanje da li se nekad pita zašto je sve moralo tako, Nata dodaje:

- Verovatno ti bog da sudbinu koja je baš tvoja i koja je najbolja za tebe. Stvari se uvek dešavaju onako kako treba da se dese. Verovatno je ovo bilo najbolje za mene.

Ekipa "Kurira" upitala je Bekvalčevu koliko je cela situacija uticala emotivno na nju?

- Ja sam generalno vrlo ranjiva osoba. Mislim da i vi znate kakav sam tip. Ja sam neko ko je jako emotivan - priča Nata.

Na pitanje da li se Luka interesuje za bebu, evo šta je rekla:

- Bezveze je da me pitate nešto što znate da će me povrediti - odgovorila je pevačica, a evo šta je dodala o odnosu Hane sa sestrom:

- Hani je ispunjena najveća želja i nema nikakve ljubomore, toliko pomaže, toliko je velika, zrela... Nas tri smo stvarno dobar tim! Katja je dobra beba koja se smeje od jutra do mraka, ne znam da li ćete mi verovati, ali mi ne znamo kako ona plače!

Evo šta je još dodala Bekvalčeva o celokupnoj situaciji:

- Osoba sam koja ne voli mnogo da gleda unazad, jer ne mogu ništa da promenim, a kad ne mogu nešto time gubim energiju i snagu koju mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Ja sam snagu dobila tek sada!

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>