Zadruga

Parovi

Učesnica Zadruge: Nesrećna sam ovde!

Pismo koje je Andrijana napisala za svoju cimerku Sanju, sa kojom je u svađi dirnulo je ceo region. Međutim, kako su svi imali priliku da ga pročitaju mogli su uočiti da je ona i te kako nesrećna.

Učesnica Zadruge: Nesrećna sam ovde! Foto: youtube
To je začudilo mnoge s obzirom na to da je sa Nemanjom Đerićem Đeksonom ostvarila stabilnu vezu u Zadruzi. Novinari koji su poslednji put za ovu sezonu gostovali u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević obratili su pažnju na pojedine citate koje je napisala, pa su je upitali da obrazloži šta ju je najviše od svega povredilo.

Nesrećna sam zbog rijalitija, ne zbog svega sa njim. Ja sam bila svesna svega kad sam sa njim ušla u vezu. Konkretno me nervira što nema osećaj na neke stvari, ne obazire se na ništa, samo na sebe. Ima situacija kad ja kažem i on se seti, ali to je retko. To je jedina stvar koju ne mogu da shvatim. A, što se tiče njegovih bivših, nije to uopšte problem. Sve je uticalo na mene, ušla sam u priču koja nimalo nije bila prijatna za mene. Neke situacije sam teško iskulirala. Ja se osećam krivom za neke stvari, jer sam slušala druge ljude, nisam imala stav. Nije dobar za mene iz razloga što...nekako...mislim da je cela priča sa Đeksonom uticala na to da se ja osećam tako. Jednostavno, ušla sam iskreno u tu priču. Ne kažem da njega boli uvo za mene, ali osetim to i bude mi krivo što sam uradila to što sam uradila. Zašto? Ne smetaju mi bivše, samo kako se nekad ponaša prema meni i to je sve. Osetljiva sam i više gledam sitnice nego krupne stvari”, rekla je Andrijana.

Đekson je shvatio da je Andrijana pogrešno shvatila njegov stav i ponašanje, pa je priznao da je posle svega ipak ne zaslužuje, jer ne poseduje određene kvalitete

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com


>