Zadruga

Parovi

Zadruga: Da li Kija voli Slobu? Zadrugar zna odgovor!

U rjaliti programu “Zadruga” noć je protekla i više nego uzbudljivo, naročito zbog pitanja novinara. Kako su svi postali svesni da se bliži kraj ovom najgledanijem rijalitiju, mnogi su imali kritike na račun novinara Milana Miloševića.

Zadruga: Da li Kija voli Slobu? Zadrugar zna odgovor! Foto: youtube
Pojedini takmičari su komentarisali da je on bio odgovoran za svađe koje su se dešavale između ljubavnog trougla i da je mnogo puta doprineo tome. Novinari su ga upitali da obrazloži zbog čega to tvrde, a njegov odgovor dirnuo je mnoge.

Iznosio sam stvari da bi se rešile neke druge stvari i problemi. Ne smatram da sam negde pogrešio. Žao mi je što sam u jednom momentu osuđivan što sam pristrasan prema Luni. Kasnije su mi rekli da sam smrtni neprijatelj i od tada sam neutralan što se tiče trojke i cele priče.Oni mogu da kažu da ja nikad nisam prenosio kada su me za nešto zamolili. Ono što je zanimljivo, svo troje su mi prirasli za srce. Oni su kvalitetne osobe i znam da im nije nimalo lako. Verujem da se nekad nisam upetljao, a prvenstveno Lepi Mića, mislim da smo mi izvukli iz njih da kažu lepe stvari, a ne samo epilog koji njima nije odgovarao. Izvlačili smo iz Kije, čak. Ja sam njoj ispričao ljubavnu priču koja je izuzetno slična. Ja sam iz priče shvatio da li ona voli Slobu, a voli ga mnogo. Mišljenje ne može niko da ti kreira, ukoliko može da utiče onda je to jako loše i to nije dobro. Ništa nisam nikad uradio, samo mi je krivo što me malo njih upoznalo kao čoveka, svi su me gledali kao novinara. Imao sam osećaj da sam novinar produkcije koji je došao da radi. Pokazao sam se kao profesionalac, ali i kao čovek”, rekao je Milan.

Sloba, Kija i Luna su se i te kako družili sa njim, pa je i Kija priznala šta misli o njemu i njegovoj profesiji.

Ja njemu ništa ne zameram, ne želim sebe da svrstavam u trojku, ali to se poprimilo, nažalost. Ja bih rekla da sam osoba koja se najmanje ljutila a bila najviše napadana. Mislim da to jeste njegov posao, ja to ne primam k srcu, samo od osoba koje su mi drage. Čak i da se sa Anom posvađam ili Mićom to me ne bi poremetilo, niko to ne može osim Slobe. Zameram mu za neke stvari, možda je bio grub prema nekim ljudima. Ja praštam svima, ali znam ko šta meni želi u tom trenutku. On kao novinar došao je da radi svoj posao i treba, jer nakon toga ga očekuju brojne promene. Nisam ni ja mogla da budem iskrena, nisam se toliko poveravala”, rekla je Kija.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>