Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Pobednik je Anid Ćušić! (VIDEO)

Završilo se finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", 2017/2018. godine, a za prestižne nagrade borilo se 12 takmičara. Pobednik je Anid Ćušić, dok je Teodora Toković dobila najviše glasova od stručnog žirija.

Zvezde Granda: Pobednik je Anid Ćušić! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Pobednik Anid Ćušić je dobio automobil "Škodu Rapid", a od "Grand Produkcije" pobedničku statuu i pesmu. Stručni žiri i pevači su glasali, a oni su ušli u sam vrh. Teodora Toković je dobila najviše bodova, pa je odmah počela da lije suze. Prema ovim glasovima, ona je pobednica, pa je samim tim dobila pesmu. 

Jelena Karleuša koju su svi gledali u žiriju, dala je svoje glasove, a maksimalan broj bodova otišao je Anidu Ćušiću, kao i Marija Šerifović. Tijana Dapčević je pozdravila koleginice Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović, a onda Borisu Petroviću dala 12 poena.

Emrah Emšo je dobio 12 poena od Halida Muslimovića, Bojan iz "Leksington benda" dao je maksimalan broj bodova Antoniju Krištofiću, dok ih je Saša Matić dodelio Lejli Zahirović. Milica Todorović je najviše bodova dala Borisu Petroviću, a Mile Kitić Antoniju Krištofiću. Teodora je osvojila 12 poena od Nenada Kneževića Kneza, a Željko Samardžić ih je dao Anidu Ćušiću. Jelena Rozga je dala 12 poena Antoniju Krištofiću, a favorit Dragane Mirković je Anid Čušić.

Nina Badrić pohvalila je Hanu Mašić, kojoj je dala maksimalan broj poena. Željko Joksimović se takođe priključio glasanju, a njoj je dao 12 bodova.

Saša Popović, direktor "Zvezda Granda" obratio se gledaocima i publici u finalu i otkrio da će pored automobila, statue i pesme dobiti priliku da prisustvuju na koncertu Marije Šerifović u Sarajevu.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>