Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba dobio ponudu za brak, našao se u nezgodnoj situaciji!

Posle vanrednih nominacija, u kojem su nominovani Sloba, Filip i Marija Ana, veče je nastavljeno pitanjima gledalaca koje je otkrilo neke nove stvari.

Zadruga: Sloba dobio ponudu za brak, našao se u nezgodnoj situaciji! Foto: youtube
Miljana Kulić je tokom prethodne večeri priznala da podržava ljubav i brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, kao i to da polaže sve nade da će se njih dvoje pomiriti nakon rijalitija.

Ali ukoliko njihov brak ne opstane Kulićeva je imala jedan predlog za pevača. Naime, ona je Slobi poručila da joj se obrati ukoliko sa Kijom nešto krene po zlu, da će mu ona pružiti ljubav i roditi dete.

Ja se uzdam u Kiju i Slobu, u slučaju da to ne ide zbog promene posla, Slobo javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš. Ne želim da stajem, prepreka je, brak je institucija, ja ne želim da budem druga. Ja želim da probaju još jednom u slučaju da ne ide, da ne uspe ni posao da ih spoji. Znaš onu pesmu " Javi mi se kad poželiš, drugi put da se ženiš", tako da Slobo... daj Bože da bude sve u redu. Imamo i dete, još jedno da imamo i to je to. Mića će im biti kum, a Kija kuma", poručila je Miljana Slobi.

Dok je Miljana ovo pričala, Sloba je pomno slušao i smeškao se, dok je Kija vrtela kosu. Da li im je bilo neprijatno zbog ovoga, ostaje da saznamo.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>