Region

Svet

Pevačica Ana Stanić o paklu kroz koji je prošla!

Pevačica Ana Stanić otvoreno o paklu kroz koji je prošla zbog opsednutog fana! Ona nije jedina, mnoge poznate ličnosti su imale sličan problem. Neki prosto o tome ne žele da govore.

Pevačica Ana Stanić o paklu kroz koji je prošla! Foto: Instagram



Pevačica Ana Stanić je pre desetak godina imala obožavatelja koji je satima stajao ispred njene zgrade kako bi je video. Ana ga se rešila onog trenutka kada se preselila na drugu adresu.

Pevačica Milica Pavlović, je pre nekoliko godina dobijala SMS poruke od nepoznatog čoveka, a onda je slučaj prijavila policiji i slučaj Rade Manojlović je završio u policiji. Ona je naime bila meta starijeg muškarca koji je bukvalno bio opsednut njome. Kasnije se saznalo da je reč o čoveku koji je proveo pet godina u zatvoru i da se u toku tog vremena zaljubio u pevačicu. 

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić poznata je po seriji maltletiranja koju je vršila nad poznatim ličnostima. Na njenoj listi našli su se: Darko Lazić, Dušan Svilar, Milan Mitrović, Mišel Gvozdenović... Ona je ovim pevačima pretila, uhodila ih, a pojedinima je i noću lupala na vrata. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>