Svet

Region

Viktorija i Dejvid Bekam se razvode? Evo šta je razlog!

Nedugo posle kraljevskog venačnja Princa Harija i Megan Markl, procurile su informacije da se jedan od najlepših poznatih parova razvodi – Viktorija i Dejvid Bekam.

Viktorija i Dejvid Bekam se razvode? Evo šta je razlog! Foto: youtube




Kladionice su počele da primaju opklade nakon što se u hiljade i hiljade tvitova počelo nagađati da će Bekamovi objaviti da se razvode posle 19 godina braka. Zajednička izjava je objavljena samo nekoliko sati nakon što su kladioničari prestali da primaju opklade na razvod.

Glasine da nešto nije kako treba u njihovom braku su krenule na venčanju princa Harija i bivše glumice Megan Markl gde su joj mnogi zamerali zbog njenog namrgođenog lica, a u kombinaciji s tamnoplavom haljinom mnogima je izgledalo kao da je na sahrani, a ne na venčanju. Ipak, čini se kako je 44-godišnja Viktorija Bekam zapravo bila ljuta na svog supruga.

Razlog njenog ledenog lica je druga žena. Naime, njen suprug Dejvid Bekam (43) je veče pre u "Soho Farmhouse" častio producentkinju i menadžerku Karu Keble-Vajt koja je podelila i njihov selfi.

Poznati par venčao se 1999. godine i imaju četvoro dece – sinove Bruklina (19), Romea (15) i Kruza (13) i šestogodišnju Harper.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>