Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Ovog petka vas očekuje prvo polufinale!

Šesnaest veličanstvenih u borbi za četvrtu Pinkovu zvezdicu! U emisiji "Pinkove zvezdice" ovog petka vas očekuje prvo polufinale. Samo vi odlučujete ko prolazi dalje, dok će žiri odmarati i uživati u predivnim glasovima ove dece! Posle sedam meseci velike borbe i 60 takmičara koji su prošli audicije i dobili priliku da se pojave na velikoj sceni, četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja ulazi u samu završnicu. Ovog petka uživo od 21:45 časova na TV Pink očekuje vas prva polufinalna emisije "Pinkovih zvezdica".

Pinkove zvezdice: Ovog petka vas očekuje prvo polufinale! PromoŠesnaestoro veličanstvene dece je zahvaljujući svojim glasovnim sposobnostima i spektakularnim nastupima, odlukom žirija došlo do prve polufinalne emisije, a sada je došlo je vreme da odluku o tome ko zaslužuje da dođe do samog kraja preuzmete vi. Za razliku od prethodnih emisija, ovog petka prva polufinalna emisija će se emitovati uživo, a gledaoci će prvi put ove sezone, putem SMS glasanja odlučiti ko prolazi dalje, dok će žiri moći da se opusti i uživa u nastupima maestralnih "Zvezdica".

U odlučujućoj emisiji prošle nedelje u kojoj ste videli 20 sjajnih nastupa, žiri je odabrao 16 najboljih koji su prošli u polufinale i koji će dati najbolje o sebe kako bi prošli u drugu polufinalnu emisiju.

Šesnaest veličanstvenih zvezdica će ovog petka nastupati po sledećem redosledu: Ljiljana Plavšić, Selma Beriša, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Emma Uvalić, Leonora Gaši, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora-Tara Stojanović, Luka Utvić, Mario Krastev, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Ljuba Stanković.

Osim što će dati sve od sebe da svojim glasovima očaraju publiku, polufinalisti će na sceni imati i podršku plesnih grupa, koje će upotpuniti njihove nastupe. Sada je odluka na vama, zato glasajte za omiljenu Zvezdicu i dovedite je do superfinala četvrte sezone najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima.

Očekuju vas fenomenalni nastupi, a šta su takmičari pripremili, saznaćete u prvoj polufinalnoj emisiji vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 8. juna uživo od 21:45 časova samo na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>