Region

Svet

Nikolina Pišek u krupnom planu! Fanovi šokirani!

Nikolina Pišek objavila na Instagramu fotografiju u krupnom planu. Fanovi su bili šokirani i neprijatno iznenađeni njenim izgledom. Ovakvu reakciju sigurno nije očekivala!

Nikolina Pišek u krupnom planu! Fanovi šokirani! Foto: InstagramNikolina Pišek objavila je na Instagramu svoj selfi i uz fotografiju napisala:

"Evo je opet, još jedan selfi sa potpuno istim izrazom lica, istom pozom i istim naginjanjem glave, samo ovog puta ima drugačiju majicu. Baš lepo, jedva čekam sledeću sliku."

Njenim fanovima i pratiocima nešto je "upalo u oko" i uopšte nisu bili oduševljeni njenim izgledom. Naprotiv, pisali su komentare tipa: 

"Šta uradi onako lepa žena"

"Da ima “intelekta”, ne bi radila ovo od sebe. Nema izgovora za ovo, osim da ima potpuno iskrivljenu sliku o sebi. Tuzno."

"Ja se uplašila!"

"Pa ženo, šta napravi od sebe?!"

Zatim su krenule uvrede na račun njenog nosa, gde su svi zaključili da liči na Majkla Džeksona, ali i na račun ostalih estetskih zahvata. Nikolina im nije ostala dužna:

" Zanimljivo... Kad nakon par godina korištenja Instagrama ljudi primijete da imaš nos. Isti onaj u koji su gledali tih nekoliko godina. Meni je dobar, a to se računa."
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>