Region

Svet

Komšije otkrile nepoznate detalje o Vuku Kostiću, ali i o vezi sa Jelisavetom Orašanin!

Čuveni glumac Vuk Kostić veoma je omiljen kod svojih komšija, pa su oni rešili da otkriju kakav je ustvari on privatno, ali i poneki detalj iz veze sa Jelisavetom Orašanin.

Komšije otkrile nepoznate detalje o Vuku Kostiću, ali i o vezi sa Jelisavetom Orašanin! Foto: Youtube Printscreen
Ko će bolje da bude upućen u nečiji život, od komšija. Tako je par njih odlučilo da kaže ponešto o Vuku Kostiću, ali i Jelisaveti Orašanin.

- Jao kako sam se samo iznenadila kad sam saznala da je Vuk glumac. Njegovu majku dugo znam i divna je žena, a njega sam sretala, mada nisam znala ko je i da je on njen sin. Kad sam shvatila, pitala sam Vukovu majku da li je on stvarno njen sin, a kazala sam joj i da obožavam da ga gledam u seriji. Skromno mi je zahvalila. Oni su tako normalni i fini ljudi - rekla je jedna komšinica, a onda se nadovezala druga: Volim što se ona njegova glumica udala jer ga je užasno namučila, dušu mu je kidala. Ova nova je prava lepotica - kaže ona, i prisetila se jedne situacije u kojoj joj se Jelisaveta, bivša devojka, posebno zamerila.

- Jednom ju je čekao sat vremena da dođe. On je niz ulicu išao besomučno dok je nije dočekao. Kad je napokon stigla, besan ju je pitao: "Pa pobogu gde si ti, čitav sat te čekam", a ona se samo smejala i bacila mu se u zagrljaj i poljubila ga. Ženski namazano je postupila - ispričala je komšinica.
 
 

📷 @_tijanavukovic_ #la#art#gallery

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) onPrva komšinica glumačkog asa otkriva da je jednom Vuk spasao komšiluk od požara.

- On i ja smo bukvalno išli od vrata do vrata u ova dva ulaza i govorili ljudima da se evakuišu. Kad smo videli da gori susedna zgrada, reagovali smo kako treba i kako smo najbolje znali, pored angažovanja vatrogasaca trebalo je obavestiti stanare, a Vuk je to vrlo angažovano radio - izjavila je.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>