Region

Svet

Luka Lazukić u brak ušao da bi Nataši Bekvalac oteo imovinu?!

Odnos Luke i Nataše je i dalje u žiži interesovanja domaće javnosti. Luka Lazukić u brak ušao da bi Nataši Bekvalac oteo imovinu?! Poznati advokat tvrdi da se radi o unapred osmišljenoj prevari. 

Luka Lazukić u brak ušao da bi Nataši Bekvalac oteo imovinu?! Screenshoot / YoutubeOvim povodom se za medije oglasio i poznati srpski advokat Stevan Jakovljević koji tvrdi da je IT stručnjak sa namerom ušao u brak sa pevačicom kako bi joj oteo sve. Nakon što se pojavila informacija da je Luka Lazukić priložio račune iz restorana kako bi tražio od suda da mu Nataša Bekvalac vrati svaki dinar koji je potrošio na nju, advokat je došao do zaključka da se radi o unapred isplaniranoj prevari.

On kaže da je Luka ušao u brak sa zadatkom da supruzi otme imovinu:

"To su oni muškarci što se udaju i hoće da otmu sve. Nije to bila iskrena veza, niti bilo šta što ima veze sa brakom. Čovek se već pripremao na sve to, ali loše se pripremao."

Advokat smatra da je to ispod svakog nivoa jednog čoveka i da više liči da mu je žena davala novac, jer neko ko toliko voli da skuplja te račune, ne skuplja to zbog svojih para nego kako bi kasnije dokazao da je novac njegov:

"Ne znam ko ga uči da na takav način nešto može da uradi. Zamislite koja je to hrpa dokumenata, imajući u vidu da imate ceđene sokove od po 200 dinara, a da pritom tražite 20 miliona dinara. Kolika je to dokumentacija koja mora sudu da se dostavi? Nema šanse da može da dobije bilo šta što je tražio."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>