Region

Svet

Nada Macura se oprostila od Hitne službe, dala otkaz, a sada ćete je svako jutro OVDE gledati!

Najpoznatija doktorka Nada Macura više neće raditi kao PR Hitne službe, ali će na drugi način biti prisutna u javnosti i to svako jutro, kraj malih ekrana.

Nada Macura se oprostila od Hitne službe, dala otkaz, a sada ćete je svako jutro OVDE gledati! Foto: Youtube Printscreen




Nada Macura više neće raditi kao PR Hitne službe jer uskoro postaje deo “Prve” televizije i uključivaće se u “Jutarnji program” sa Jovanom i Srđanom.

Nada je potvrdila ove navode izjavivši sledeće:

- Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na "RTS"-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - rekla je Nada za Blic.

Na pitanje da li se upoznala sa Jovanom i Srđanom i šta misli o njima, kaže:

Fantastično je proteklo, mogu da kažem da sam dočekana kao carica. Divni su. Ja ih obožavam. Kao i njihovu kucu Prvu. Kuca je prelepa. Mogu da kažem da su mi baš pomogli. Ovo je zasigurno novi početak. Predstavili su me, radiću isto ovo što sam radila, davaću izveštaje iz Hitne pomoći. Dobila sam u Hitnoj saglasnost kao i svi ostali novinari da dobijam podatke odande, to su podaci sa sajta, ali više nisam njihov PR - kaže Nada.

Najpoznatija doktorka u Srbiji navodi da je ovo novi početak.

- Amerikanci menjaju na svakih pet godina posao. Dokazala sam se kao lekar, a to ću uvek i biti. Najverovatnije ću sa jednim gospodinom otvoriti privatnu kliniku. Neću da budem vlasnik, biće jedan gospodin koji živi u blizini moje kuće. Sledi papirologija. Još uvek nismo govorili o svim detaljima - završava Nada.

 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>