TV Show

Parovi

Seka Aleksić prešla preko uvreda: Sada joj je Saša Vidić prijatelj, a ove ružne stvari je govorio o njoj!

Kreator i stilista Saša Vidić davao je svoje stručno mišljenje o mnogim javnim ličnostima, a često nije birao adekvatne reči kada su negativni komentari u pitanju.

Seka Aleksić prešla preko uvreda: Sada joj je Saša Vidić prijatelj, a ove ružne stvari je govorio o njoj! Foto: Instagram/seka_aleksic




Saša Vidić važi za osobu koja nema dlake na jeziku, ali često ume da pretera sa svojim komentarima. Mnoge javne ličnosti su prošle kroz njegov sud, a tu se našla i pevačica Andreana Čekić, koja je u emisiji “Glamur” otkrila u kakvom su odnosu:
 
 

Makeup done... let' s rock!

A post shared by Andreana Čekić (@andreanacekic) on May 29, 2018 at 6:59am PDT



- Bili smo saradnici i dobri drugari tokom mog učešća u "Zvezdama Granda". Ne znam šta mu se onda desilo, to treba njega pitati, ali iz čista mira je počeo da me proziva. Ne pogađaju me komentari za stajling, ali mislim da nije lepo komentarisati tako nekoga ko ga je plaćao i reklamirao - ispričala je pevačica, a zatim nešto žustrije potkačila Vidića, spomenuvši i Draganu Mirković koja je, takođe, često na meti negativnih komentara modnog stiliste, ali i Seku Aleksić.
 
 
 

#friends #party #love @craznatovic_official #bday

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Jan 11, 2018 at 2:05pm PST



- Kada bismo mu Dragana ili ja tražile 100 evra, on ne bi mogao da nam ih da, a Dragana i ja uvek možemo. Kako sada Seku Aleksić hvali, a Daru Bubamaru kudi, tako je ranije preda mnom Seku nazivao pogrdnim imenima. Jednom mi je dao neku zelenu haljinu i rekao: "Evo ti, dušo moja, jer ona svinja nije mogla u nju da stane!". Pitala sam ga o kojoj svinji priča, a on je rekao: "Pa, Seka" - otkrila je skandalozne detalje Čekićeva.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>