Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana i Zorica se svađaju i vređaju! Miki Đuričić pobegao!

Tenzija raste u rijalitiju "Zadruga", Miljana Kulić i Zorica Marković se svađaju i vređaju. Miljana hoće napolje, neće da učestvuje u zadatku! Miki Đuričić pobegao, pa diskvalifikovan! Kada je otišao, Nadežda je o svemu u sobi za rehabilitaciju pričala sa ukućanima.

Zadruga: Miljana i Zorica se svađaju i vređaju! Miki Đuričić pobegao! Screenshoot / Youtube



Nakon velike svađe koja se odigrala danas popodne Miki Đuričić odlučio je da na svoju inicijativu napusti rijaliti , što je strogo kažnjivo i van svih pravila. Pre ovog Mikijevog poteza došlo je do velike svađe u "Zadruzi". Naime, u okviru zadatka "Neobične pojave" kao poslednja čudna situacija bio je pušten video-prilog Nadeždinog razgovora iz Rajskog vrta sa Drvetom mudrosti.

Podsetimo, posle puštenog snimka Miki je Nadeždin razgovor komentarisao sa Biljićevom zbog čega su zadrugari napravili treću grešku i počeli Mikija da krive zbog njegovog poteza. Miki je zatim odlučio da pobegne iz "Zadruge".

Kada je Đuričić otišao, Nadežda je o svemu u sobi za rehabiltiaciju pričala sa ukućanima. Osim što je svoju verenicu ostavio pod krovom Bele kuće i otišao Miki je ostavio i svog psa, Žutu, koja nedeljama boravi sa ukućanima. O svemu što se desilo, kao i o posledicama koje će Miki snositi, Veliki šef obavestio je zadrugare kroz pismo koje je stiglo u Belu kuću:

"Zadrugari, ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je Miki samoinicijativno napustio Zadrugu i da je zbog toga diskvalifikovan!"

Miljana iz nekog razloga ne želi da učestvuje u zadatku ali nije jedina. Opsovala je Zoricu Marković, a zatim joj se izvinjavala, opravdavajući sebe time što je nervozna i hoće kući. U jednom trenutku joj je čak rekla da je "Peconija ljubila u d..e". Izvinjenje je Zorica lako prihvatila. 

Nadežda Biljić je plakala u dvorištu zbog Mikija i celokupne situacije, a rasprava se nastavila u kući o raznim stvarima. Sanja Stanković je govorila o Mikiju, Milan Milošević o Maci i njenom vređanju Kije, a onda se umešala Zorica i rekla Maci da pravi žrtvu od sebe, što ona naravno negira i podseća kako je "Milan tukao i čupao za kosu".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>