Svet

Region

Film Hari Poter i ukleto dete! (VIDEO)

Knjige i filmovi o Hariju Poteru su namenjene starijoj deci, ali se vremenom pokazalo da ima obožavatelje i starijih godišta. Materijal za knjige i filmove, autorka Džoan Ketlin Rouling pronašla je u sopstvenoj mašti, dok je putovala u vozu na realciji Mančester-London. A sada film "Hari Poter i ukleto dete".

Film Hari Poter i ukleto dete! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Džoan K. Rouling je jedina osoba na svetu koja je postala milijarder pišući knjige. Od 2008. godine do danas prodato je preko 400 miliona knjiga o Hariju Poteru, a prevedene su na 67 jezika. Najneuspešnija knjiga o Hariju Poteru zaradila je 90 miliona dolara, što je više nego što je inkasirao najuspješniji nastavak  "Sumrak sage"

Uvek je bilo teško biti Harri Potter i nije mnogo lakše sada kada je on radnik Ministarstva magije, muž i otac troje školske dece. Dok se Hari bori sa prošlošću koja odbija da ostane tamo gde pripada, njegov najmlađi sin Albus mora da se bori sa težinom porodičnog nasleđa koje nikada nije želeo. Kako prošlost i prisutnost zloupotrebljavaju zlostavljanje, i otac i sin čuju neprijatnu istinu: Ponekad, mrak dolazi sa neočekivanih mesta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>