Svet

Region

Megan Markl je bila udata za njega: Ovo je prvi muž Vojvotkinje od Saseksa (VIDEO)

Venčanje Princa Harija i Megan Markl, sadašnjih Vojvoda od Saseksa, obilovalo je mnogim neuobičajenim stvarima. Osim što mlada nije Britanka, starija je od supruga a ima i brak iza sebe. Bila je udata za Trevora Engelsona.

Megan Markl je bila udata za njega: Ovo je prvi muž Vojvotkinje od Saseksa (VIDEO) Foto: youtube




Megan Markl, nekadašnja američka glumica a sadašnja Vojvotkinja od Saseksa, ušla je u britansku kraljevsku porodicu ostavivši iza sebe burnu prošlost. Osim što je Amerikanka, ona je I starija tri godine od Princa Harija, ali iza sebe ima I brak.

Naime, ona je bila udata za Trevora Engelsona, filmskog producenta. Brak im je trajao dve godine, a rastali su se zbog nepremostivih razlika.

Počeo je da se bavi filmskom industrijom jako rano, da bi sad postao I menadžer glumcima ali I filmski direktor.

Sa Megan se upoznao 2004. godine kad su I otpočeli vezu, šest godina su bili zajedno, pa su se 2010. verili I naredne godine na Jamajci rekli sudbonosno da. Svadba je imala oko stotinu gostiju, a imali su žurk u na plaži gde su se igrali raznih igara.

Problemi su počeli kad je Megan prihvatila ulogu u seriji “Suits”, što ju je odvojili od kuće. Trevor je ostao u Los Anđelesu, dok je ona boravila, zbog potrebe snimanja, u Torontu, što je pet sati leta, a mnogi smatraju da je to razlog zašto brak nije uspeo.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>