Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija donela definitivnu odluku o svom braku! (VIDEO)

Od kada je ušla u rijaliti "Zadruga" Kija menja raspoloženje i odnos prema svom još uvek suprugu Slobi ali ni on nije baš sasvim jasan sa svojim planovima i namerama. Još jednom je pogodio njegov postupak i sada je donela definitivnu odluku o svom braku.

Zadruga: Kija donela definitivnu odluku o svom braku! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Prethodne noći je u rijalitiju "Zadruga" u toku "Igre istine", nastala svađa između supružnika Slobodana Radanovića i Kije Kockar, a u raspravu je bila umešana i Luna Đogani. Naime, Kija je tražila od Slobe da umiri svoju devojku kako je više ne bi "uzimala u usta". Luna je, nakon toga, pitala Kiju šta ona to krije i oko čega su se bračni drugovi i pre nekoliko večeri posvađali. 

Kija Kockar je želela da tu tajnu ispriča pevač, a on to nije uradio, pa je ona pobesnela i napustila Belu kuću. Vikala je:

"Kakva pi*ka od čoveka, je*o te život. Sa kim sam ja bila pet godina? Mi žene smo stvarno glupe, a oni su pametni i izvuku se."

Osamila se u Hotelu i tamo plakala i pričala sama sa sobom. Kija se čudila kako nije poznavala svog muža i kako je tek sada uvidela neke stvari:

"Ne pada mi na pamet više da učestvujem u bilo kojoj radnji, da se nerviram. Neću da budem više u istoj prostoriji sa njim. Molim te, nađi mi ono što sam tražila, to su papiri. Koji ološ od čoveka. Uostalom, šta mene boli ku*ac? Kao da je nekog bilo briga da li je mene povredio."

Pogledajte detalje u video snimcima ispod teksta.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>