Zadruga

Parovi

Zadruga: Teodora presrećna zbog nagrade! Ovome se nikako nije nadala! (VIDEO)

Veliki šef je za sve ukućane rijalitija "Zadruga" osmislio jednu igru koja ih je oduševila, a na iznenađenje mnogih, svi takmičari borili su se za pobedu. Teodora presrećna zbog nagrade! Ovome se nikako nije nadala! 

Zadruga: Teodora presrećna zbog nagrade! Ovome se nikako nije nadala! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeZadrugari su igrali igru sa kofom, a najupornija od svih bila je Teodora Džehverović. Kako je Veliki šef uvek nagrađivao trud, rad i upornost svih ukućana, ni ovoga puta to nije bilo izostavljeno. Naime, na adresu Bele kuće stiglo je pismo, a Mića ga je sa zadovoljstvom pročitao:

"Dragi zadrugari, Teodora je danas pobedila u igri i Veliki šef joj od srca čestita na tome. Nagrada je sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti ponosna i srećna kad budeš čula o čemu se radi. Naime, tvoja pesma Kristijan Grej ima na Jutjubu 23 miliona pregleda. Osim toga, šaljemo ti i slatkiše da se zasladiš."

Teodora je zaplakala od radosti, a ni njena majka Gordana Džehverović nije mogla da sakrije svoje suze. Ukućanke su drhtale zbog ove informacije koja im je toliko bila značajna ali to nije bilo sve. Teodora je kroz suze pričala:

"Sanjala sam 15 puta kako ulazim na jutjub i kako preko telefona hoću da kliknem da vidim koliko pregleda imam."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>