Region

Svet

Nedostaje ključni dokaz: Optužnica protiv Zorana Marjanovića pod znakom pitanja!

Nedostaje ključni dokaz! Optužnica protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, pod znakom pitanja! Teška odluka je na Centru za socijalni rad!

Nedostaje ključni dokaz: Optužnica protiv Zorana Marjanovića pod znakom pitanja! Print screen / Instagram



Optužnica protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, a koja je vraćena na doradu, pod znakom je pitanja, usled nedostataka dokaza koje je Viši sud naložio da se nađu, a koji su neophodni da bi se konačno potvrdila optužnica!

Dva meseca je prošlo od naloga Višeg suda u Beogradu da se optužnica dopuni, a pored problema sa dokazima, problem je i mala Jana, sada već sedmogodišnja ćerka ubijene pevačice, koja još nije spremna za ponovno saslušanje. Iako je u istrazi više puta bila saslušana, to sudu nije bilo dovoljno kao jedan od bitnijih dokaza za podizanje optužnice. Nedostaje i ključni dokaz, odnosno predmet kojim je usmrćena Jelena.

Teška odluka na Centru za socijalni rad, koji treba da proceni da li je dete spremno da se iznova suočava sa svojim strahovima i najvećom tragedijom koja ju je zadesila.

Jana posle ubistva svoje majke često je crtala i seckala travu u vrtići govoreći: “Ovo je trava gde je nestala moja mama”. Zbog toga je prvo svedočenje male Jane od veoma velikog značaja, jer tada niko nije mogao da utiče na nju, već je devojčica psiholozima ispričala detalje vezane za 2. april 2016. godine i navodnu potragu za njenom majkom. I u ovom slučaju bitno je i svedočenje Janine vaspitačice Lenke Đorđević koja je pratila kako se Jana ponašala u vrtiću posle zločina na nasipu smrti. Šta je izjavila vaspitačica, nalaziće se u doradi optužnice s drugim dokazima.

Malu Janu predložila je odbrana njenog oca Zorana kao svedoka, međutim Više javno tužilaštvo je odbilo taj zahtev kako dete ne bi dodatno viktimizirali.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>