Region

Svet

Jelena Đoković prvi put javno o tome zašto je narod ne voli!

Jelena Đoković prvi put javno progovorila o tome zašto je narod ne voli! Naime, javnost je u više navrata nju označila kao glavnog krivca za neuspehe Novaka Đokovića.

Jelena Đoković prvi put javno o tome zašto je narod ne voli! Print screen / Instagram



Novak Đoković, naš teniser, tokom karijere suočio se sa velikim usponima ali i padovima koji su sastavni deo njegovog posla, a srpska javnost je u jednom trenutku krivicu prebacila upravo na njegovu suprugu Jelenu. Ona je "optužena" i stavljena na "stub srama" zbog promene teniserovog načina života, meditacije i ishrane.

Jelena Đoković se osvrnula na takvu osudu javnosti i otvoreno kako se zbog svega oseća u "Jutarnjem programu" na Tv "Pinku".

"Novak je čovek koji svakim svojim gestom promoviše prave vrednosti. Međutim, javnost u svemu želi da pronađe nešto kontroverzno. Bilo mi je teško zato što sam znala koliko je tu neistina, zato što ljudi ne pomažu jedni drugima, nego im odmažu na putu do pobede."

Ona dodaje da joj nije prijatna ta uloga žene koja je na meti ljudi:

"Žena je i istorijski na različite načine bila mučena. Meni prija što sam jako bitan faktor u Novakovom životu, ali moja uloga u njegovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška. Koliko god oni meni dodeljivali tu ulogu da sam ja kriva za njegove poraze, mislim da to nema nikakve veze. Ja ne mogu da utičem na to, ja nisam ničim doprinela tome, ja mogu samo da radim na sebi i da se trudim da ne zavisim od tuđih mišljenja."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>