TV Show

Parovi

Ivana Panzalović koju je verenik pokušao da ubije otvoreno o paklu koji je preživela!

Glumica Ivana Panzalović koju je verenik, hirurg Srđan Cvetanović pokušao da ubije otvoreno o paklu koji je preživela!

Ivana Panzalović koju je verenik pokušao da ubije otvoreno o paklu koji je preživela! Print screen / Facebook



Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik hirurg Srđan Cvetanović pokušao da ubije, pa je izvršio samoubistvo, gostovala je u "Jutarnjem programu" kod Jovane i Srđana. Prisetila se teškog perioda kroz koji je prošla:

"Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja. Pre dva meseca kada su me pozvali u pozorište, prihvatila sam povratničku ulogu."

Na pitanje da li je uspela da prebrodi sve što joj se desilo i da li se nekad priseća nesrećnog događaja, ona je odgovorila:

"Ušla sam u mašinu odmah, krenuli smo sa probama. Nisam se osvrtala mnogo, a i nema potrebe. Čudno je to. Život prosto mora dalje. Ne može se zaustaviti vreme, ali ja ga ne bih ni vraćala."

Glumica je progovorila o prevazilaženju svega što ju je snašlo i otkrila šta joj je najviše pomoglo:

"Svaka kriza se prevazilazi skupom okolnosti. Ja potenciram rad i mislim da je rad lek. Imam sreću da se bavim poslom kojim se bavim i za koji sam se školovala. Meni je pozorište lek, kad sam stala na scenu osetila sam da sam zaista živa. Svako nasilje je za osudu. Ja sam bila jako umorna, osećala sam se iscrpljeno. Ja sam neko ko uvek ide pozitivno i misli biće dobro. Ja možda ništa nisam ni naučila, jer i dalje tako mislim, i dalje mislim da je sve dobro i još uvek sam pozitivna."

Ivana dodaje da je ta tema zatvorena i ispričana, sada izlazi i kreće se normalno. Kaže da ljudi vole da je zagrle i poljube u glavu, a posle svega i dalje veruje u ljubav.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>