Zadruga

Parovi

Zadruga: Ovo je žena sa kojom je Sloba flertovao dok je bio u braku sa Kijom! (VIDEO)

Kija Kockar i Sloba Radanović, popularni bračni par rijalitija "Zadruga" i dalje izaziva veliku pažnju javnosti. Ovoga puta Kija je raskrinkala svog još uvek zakonitog supruga. Ovo je žena sa kojom je Sloba flertovao dok je bio u braku sa Kijom! 

Zadruga: Ovo je žena sa kojom je Sloba flertovao dok je bio u braku sa Kijom! (VIDEO) Screenshoot YoutubeKristina Kija Kockar javno je otkrila ko je žena sa kojom je Sloba flertovao i slao joj eksplicitne sms poruke, tokom njihovog braka. Naime, oni su pre nekoliko dana vodili veoma dug i težak razgovor o prevari koju je pevač učinio pred milionskim auditorijumom. Pored toga, tokom razgovora oni su se dotakli i Alise Đurić, devojke sa kojom je pevač flertovao dok je bio u vezi sa Kijom, a spekulisalo se i o eksplicitnim porukama koje je slao.

Kija je tada podsetila Slobu da ga je pozdravila izvesna Alisa, devojka za koju je pričao da "ima dobro du*e", a ona je došla do te informacije upravo od nje. Ove reči su Slobu izvele iz takta, pa je u kameru uperio srednji prst i uvredio Alisu na nacionalnoj osnovi. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>