Region

Svet

Lečenje Marine Tucaković u Nemačkoj nije uspelo!

Lečenje Marine Tucaković eksperimentalnim vakcinama u Nemačkoj nije uspelo! Članovi porodice i prijatelji očajni i traže novi vid lečenja.

Lečenje Marine Tucaković u Nemačkoj nije uspelo! Print screen / InstagramLečenje eksperimentalnim vakcinama kojem se podvrgla Marina Tucaković u nemačkom gradu Ulm po svemu sudeći nije uspelo, zbog čega su očajni članovi njene porodice, ali i mnogobrojni prijatelji. Marini se kancer nije povukao nakon terapije, zbog čega je prinuđena da traži novi vid lečenja.

"Nadali smo se, ali se kancer nije povukao. Porodica je zabrinuta, razmišljaju o tome šta će dalje raditi kako bi Marina ozdravila. Njeno trenutno zdravstveno stanje nije dobro. Ona je veliki borac i na celu situaciju gleda sa pozitivne strane. Razmišljaju o odlasku na Kubu, ali Marina ima strah od letenja, pa je taj put pod znakom pitanja. Sin Laća je uz nju, zajedno se bore!" - otkriva izvor blizak Tucakovićevoj.

Spisateljica Isidora Bjelica pre dve godine bila je na istoj klinici kao i Marina, gde je pokušala da se izleči istom metodom:

"Pre dve godine bila sam dva puta u Nemačkoj na istoj klinici kao Marina, ali mi to nije pomoglo. Da su nastavili da me leče, sada bila bih pokojna. Marina ima drugu vrstu kancera i od toga zavisi kako deluje terapija. Bolnica "Adžibadem" u Makedoniji me je izvukla."

Marinu podržavaju prijatelji sa estrade: Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Danijel Pavlović i mnogi drugi. Neki pevači odlučili su da stopiraju rad na albumu i sačekaju da Tucakovićeva ozdravi kako bi nastavili dalju poslovnu saradnju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>