Region

Svet

Detalji razvoda Nataše i Luke: Šta je Luka uneo u brak, a šta oduzeo Nataši!

Detalji razvoda Nataše Bekvalac i Luke Lazukić, šta je Luka uneo u brak, a šta oduzeo Nataši i šta njoj ostaje nakon rastavi.

Detalji razvoda Nataše i Luke: Šta je Luka uneo u brak, a šta oduzeo Nataši! Print screen / Instagram



Nataša Bekvalac podnela je zahtev za razvod od supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote, 14. aprila. Imali su prvo saslušanje u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu pre dva dana, a tom prilikom nisu se susreli, jer Lazukić ima zabranu prilaska pop-pevačici. Osim Luke i Nataše, saslušana je i dadilja, a jedno od pitanja bilo je da li još uvek zakoniti supružnici vole jedno drugo. Luka je rekao da ne voli Natašu, a Nataša je na pitanje o emocijama počela da plače, a potom dala odgovor da ga voli ali da ne želi da ga vidi u životu.

U tužilaštvu su se dotakli i imovine, a kako "Blic" navodi ovo je imovina koju oni poseduju:

* Stan na Dedinju, Nataša Bekvalac kupila je krajem 2013. godine zajedno sa sestrom Kristinom stan od oko 200 kvadrata u najelitnijem delu grada - Dedinju. Svojevremeno je izjavila da joj je pri kupovini stana delom novčano pomogao otac Dragoljub Bekvalac.

* Luka Lazukić tokom veze sa Natašom se uselio u pevačicin stan na Dedinju. Nataša je nekoliko puta renovirala luksuznu nekretninu, a više puta je skidala tapete sa zidova, menjala ih i kupovala nov nameštaj. Ovaj dom je u apsolutnom vlasništvu porodice Bekvalac i nakon razvoda ostaće ista situacija.

* Pevačica je takođe, prošle godine kupila imanje u Čeneju gde je nakon porođaja želela da započne život sa Lukom, Hanom i ćerkom Katjom. Ona godinama poseduje salaš, gde je do prošle godine bila samo stara kućica. Pevačica ju je srušila i na njenom mestu započela izgradnju svog novog doma. Nataša je u ovo imanje, kako se pisalo, uložila oko 200.000 evra, jer ga je opremila od temelja, a napravila je i bazen u dvorištu. Iako je Nataša dala sav novac za sređivanje salaša, Luka je tvrdio da je njegova firma uložila novac u renoviranje.

* Što se tiče voznog parka, Nataša je i ovde bila žrtva prevare. Naime, kako je "Blic" već pisao Nataša je godinama unazad vozila beli automobil marke BMW, koji je kupila od svojih para. Kada se udala za supruga Luku Lazukića, on ju je prošle godine nagovorio da proda beli automobil pod izgovorom "da je zastareo" i da je bolje da kupe novi. Nataša se oko svega konsultovala sa Lukom i nakon toga je prodala automobil. Luka je odmah potom, preko svoje firme, kupio nova kola crvene boje, koja se vode na njegovu firmu. Ovako je Nataša ostala bez automobila, a Luka je postao vlasnik crvenog "minija", kojim se vozi po gradu. 

Nataša Bekvalac boriće se za starateljstvo nad ćerkicom Katjom, koja je rođena u februaru ove godine. Sa druge strane i Luka je najavio da neće odustati od bebe.

Ono o čemu se intenzivno piše poslednjih nedelja jeste da Natašu zapravo takođe jure zbog Lukinih mnogobrojnih dugova. Ono što je zaključak cele priče jeste da je Nataša puno uložila, ali i izgubila materijalnog u braku. Sa druge strane, Luka Lazukić nije ulagao, ali je na nekoliko frontova znao kako da na prevaru otuđi ono što je Natašino.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>