Svet

Region

Glumica Alison Mak uhapšena zbog ucene, pretnji i oduzimanja slobode!

Glumica Alison Mak uhapšena zbog ucene, pretnji i oduzimanja slobode i preti joj doživotna robija!

Glumica Alison Mak uhapšena zbog ucene, pretnji i oduzimanja slobode! Print screen / InstagramPoznata američka glumica Alison Mak uhapšena je zbog seksualnog zlostavljanja nekoliko desetina žena, ucene, pretnji i oduzimanja slobode. Glumica koju naša publika pamti po ulozi u seriji "Smolvil", uhapšena je u petak zbog optužbe da je pomagala u vođenju tajnog društva koje je robovalo žene i obeležavalo ih incijalima osnivača, pišu svetski mediji.

Prošlog meseca uhapšen je Kit Raner, vođa sekte Nxvin, a policija je ušla i u trag tajnom društvu, te saznala sve detalje zlostavljanja žena i oduzimanja slobode. Kako piše Gardijan, Kit je sebe predstavljao kao vođu, a sve žene su morale da budu podređene njemu. One su na telu imale tetovaže njegovih incijala, a pored toga ih je izgladnjivao jer voli mršave žene.

Prema prvim sumnjama, u bitnim zadacima mu je pomogala Alison koja se priključila sekti pre šest godina. Ona je navodno bila zadužena za ucenjivanje žena i dovođenje novih. Alison i Kit bi mogli da budu osuđeni na doživotnu robiju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>