Ljubav

Style

Zašto muškarci varaju čak i kad vole?!

Zašto muškarci varaju čak i kad vole?! Muškarci kraj sebe hoće ženu koja može da se stara o sebi i nikako ne žele nekoga ko će sve vreme zavisiti od njih.

Zašto muškarci varaju čak i kad vole?! Svet Plus



Žene i muškarci ne žele isto, razlika između njih je velika, posebno kada se radi o vezama. Kada muškarac u vezi u kojoj je naizgled sve u redu, prevari svoju partnerku, ona nema ideju šta se dogodilo među njima da ga navede na takav čin. Evo najčešćih razloga zašto oni varaju ženu koju su do juče bukvalno obožavali.

Muškarci žele ženu koja će ih prihvatiti onakvim kakvi jesu. Problem je što se oni često na početku veze predstavljaju za ono što zapravo nisu. Tu nastaje problem sa obe strane. Žena je razočarana i počinje sve češće da prigovara, a on ne želi da vidi gde je pogrešio već traži žensko društvo u kojem će se osećati prijatnije, gde će biti hvaljen i uzdizan.

Poznato je da muškarci i u zrelim godinama znaju da budu detinjasti i da ne prihvataju odgovornost koju zajednički život zahteva. Oni možda čeznu za vremenima kada su bili slobodni i traže ženu koja će se sa njim u društvu onašati spontano i bez velikih obaveza.

Većina muškaraca voli žene koje umeju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vreme zavisiti od njih.

Ukoliko vaš muškarac oseti da vas više ne čini srećnom, on najčešće neće sa vama razgovarati o tome i pokušati da reši problem, već će možda potražiti ženu koju će umeti da usreći. Prosto, oni žele ženu koja će biti zadovoljna u vezi sa njim.

Možda na prvi pogled deluje plitko ali je tačno, ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se venčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

Ima i onih muškaraca koji ne umeju da odgovore na ženske suze, ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti drugu partnerku nego da se bave i suočavaju sa vašim problemima, odnosno problemima u braku. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>