Ljubav

Style

Kad ljubavi dođe kraj: Zašto se žene odljubljuju?!

Kad ljubavi dođe kraj... Kao što postoje pravila zaljubljivanja, postoje i tihi znaci koji su uvod u odljubljivanje. Zašto se žene odljubljuju?!

Kad ljubavi dođe kraj: Zašto se žene odljubljuju?! Svet PlusTeško je priznati ali kada se ženske iluzije o princu na belom konju rasprše, ljubavi dođe kraj. Ženama je izuzetno važan i humor. Ako on izostane, to unosi dosadu u vezu. Previše opuštanja i zapostavljanje samo su koraci koji vode ka njenom hladnijem srcu. Ovo su stvari preko kojih je malo koja žena spremna da pređe.

 Svaka žena voli da oseća poštovanje.

Ona mora da dobija pažnju, da joj se pokazuje koliko znači i koliko je njena uloga nezamenljiva. To je najbolji način za očuvanje veze, a svaka žena uzvratiće višestruko partneru koji ume da pokaže poštovanje.

Psiholog Džudit Šerven, kaže da svaka žena koja oseća povezanost sa partnerom ima veliki potencijal za ljubav:

"Većina ljudi povezuje intimu sa seksom. Ali to nije slučaj. Prava intima o kojoj žene maštaju jeste ona vrsta povezanosti i kad niste zajedno, kada osećate i razmišljate kao jedno."

Ako žena primeti da joj drugi laskaju, otvaraju vrata, ustupaju mesto, a ne njen partner, veza će biti vidno uzdrmana. Žena mora da zna da je poželjna i to od svog partnera.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>