Zadruga

Parovi

Zadruga: Žestoka svađa između Sanje i Marija Ane! Polivanje vodom, pljuvanje, vređanje! (VIDEO)

Žestoka svađa u rijalitiju "Zadruga" između Sanje i Marija Ane! Polivanje vodom, pljuvanje, vređanje teškim rečima! Za dlaku izbegnut fizički sukob!

Zadruga: Žestoka svađa između Sanje i Marija Ane! Polivanje vodom, pljuvanje, vređanje! (VIDEO) Screenshoot YoutubePrethodne večeri Sanja Stanković se posvađala sa Marijom Anom Smiljanić i to zbog flaše vode. Marija Ana je uzela više vode nego što je Sanja mislila da joj je potrebno, pa je pokušala da uzme jednu flašu vode od nje, nakon čega je umalo došlo do fizičkog kontakta između njih dve. Marija Ana je vikala:

"Otimaš mi vodu iz ruke. Bolje da ja ne razvežem jezik i ne kažem šta znam o tebi."

Sanja joj nije ostajala dužna:

"Hajde reci, seljanko. Šta ćeš da kažeš? Šta si ti radila sa mojim drugovima."Obezbeđenje je odmah došlo da ih razdvoji kako ne bi došlo do većeg sukoba. Ipak, njihova svađa se produbila pa se umešala i Jovana Tomić Matora.

Vređanje se nastavilo pa je svađa eskalirala. Matora je pljunula Mariju Anu, dok je Sanja polivala vodom. Ipak, Smiljanićeva nije odustajala pa je nastavila raspravu sa obe. Pogledajte kako je cela ova svađa izgledala u snimcima ispod teksta.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>