Region

Svet

Region

Serija Nemanjići - rađanje kraljevine deseta epizoda: Šta je ljubav prema sili i moći!

Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine" deseta epizoda, biće emitovana na prvom programu RTS-a 15-og aprila u 20.05 časova. "Šta je ljubav prema sili i moći!"

Serija Nemanjići - rađanje kraljevine deseta epizoda: Šta je ljubav prema sili i moći! PromoStefan je zabrinut jer ne zna na koga može da se osloni u upravljačkim poslovima. Raška mu predloži Bogdana, za koga kaže da je pošten, odan i razborit. Stefan prihvati njen predlog i proglasi Bogdana upraviteljem dvora.

Stefan ode u manastir po svoju decu, Komninu i Radoslava. Radoslavu nedostaje majka i pita Stefana šta se dogodilo sa njom, zašto je morala da ih napusti. 

Raški nije drago što ne sme u javnosti da se obelodani njena ljubavna veza sa Stefanom. On je zabrinut. Najpre treba da učvrsti mir u zemlji koja je iznurena ratovima i razbojnicima koji su se namnožili. Za lični život imaće vremena tek kasnije.

Glavne uloge u desetoj epizodi igraju: Vojin Ćetković, Nebojša Glogovac, Nada Šargin, Dragan Mićanović, Vučić Perović, Tanasije Uzunović, Ljubomir Bulajić, Aljoša Vučković, Andrej Šepetkovski i Ana Stefanović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>