Zadruga

Parovi

Zadruga: Šako Polumenta izvređao Miljanu Kulić, pa njen otac krenuo da ga udari!

Ispričala je pred kamerama rijalitija "Zadruga" jednu interesantnu priču iz života. Šako Polumenta izvređao Miljanu Kulić, pa njen otac krenuo da ga udari!

Zadruga: Šako Polumenta izvređao Miljanu Kulić, pa njen otac krenuo da ga udari! Print screen / InstagramPevač Šako Polumenta je pre nekog vremena dospeo u centar medijske pažnje kada se pojavio ekplicitni  video materijale, navodno namenjen sadašnjoj učesnici rijalitija "Zadruga" Mini Vrbaški. Ona je nakon toga ušla u rijaliti, a Šako je iskoristio čitavu pompu da objavi novu pesmu i sebe dodatno ispromoviše. Ali da je i pre ovog bilo skandala, potvrdila je i Miljana Kulić kada je ispričala šta joj se pre nekoliko godina dogodilo na moru:

"Šako je došao u Crnoj Gori kod mene da se slika sa mnom. Međutim, meni je bio kratak šorts i povukao mi se pa mi sevnulo du*e i ja sam htela da ponovimo fotku. On mi je tada rekao "Ko si ti avetinjo da to tražiš". I gurnuo me. Tada je moj otac skočio na njega da ga udari, a meni rekao: šta se koji ku*ac slikaš sa njim. Crnogorci su skočili da mene brane i razdvojili ih."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>