Region

Svet

Region

Zablistala u Nemanjićima, a na Akademiji odbijena, pa radila kao voditelj! (VIDEO)

Pojavila se u devetoj epizodi "Nemanjića", zablistala u ulozi strine Stefana Prvovenčanog i sestre žene Kulina bana, a na Akademiji odbijena, pa radila kao voditelj!

Zablistala u Nemanjićima, a na Akademiji odbijena, pa radila kao voditelj! (VIDEO) Print screen



Zlata Numanagić je nedavno o seriji "Nemanjići- rađanje kraljevine" izjavila:

"Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine" je veliki poduhvat i od epohalnog je značaja za ne samo za televiziju, već za našu zemlju. Dugo nismo imali ovako nešto. Retke su uloge koje odgovaraju mojim godinama i drago mi je što me reditelj Marko Marinković setio i pozvao, mada sam već uspešno sarađivala s njim."

Zlata se veoma rano udala, na polovini studija se zaljubila, a ubrzo dobila i dete. Ipak, ubrzo se vratila na treću godinu gde je sačekala nikad žešća klasa: Rada Živković, Ljilja Dragutinović, Gorica Popović, Jelica Sretenović, Tanja Bošković. Bio je to veliki izazov za nju, a ono što joj je teško palo, a desilo se pre udaje Zlata ovako prepričava:

"Po savetu mojih dragih kolega, rešim da upišem Akademiju i desi se to što se desi, oni me odbiju. To je bio veliki šok za mene i mislim da sam to jedva preživela. Za utehu, te godine počnem da radim kao voditelj na Studiju B. Ivan Bekjarev, Ljerka Draženović, pokojni Zoran Milosavljević i ja smo otvorili Studio B. To su bila četiri glasa koja su prva otišla u etar. Na poslednjem spratu u zgradi "Borbe", u studiju koji je bio manji od studentske sobe, bila je smeštena radio-stanica koja je emitovala potpuno drugačiji program od svih postojećih. Naredne godine pojavila sam se na Akademiji sa stavom - možete me imati sad ili više nikad, i desi se da budem primljena."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>