Sme�no

Ostalo

Postala je internet zvezda! Mirjana je proslavila 30 godina od razvoda!

Postala je internet zvezda! Mirjana je proslavila 30 godina od razvoda i sada o njoj bruji cela Srbija!

Postala je internet zvezda! Mirjana je proslavila 30 godina od razvoda! Print screen / Facebook



U beloj venčanici, sa bidermajerom, uz trubače i 80 gostiju šezdesettrogodišnja Mirjana Milovanović proslavila je ovaj neobični jubilej. Ispred restorana u Jagodini u kojoj je gospođa iz Isakova kod Ćuprije zakazala nesvakidašnju svetkovinu, dovezao ju je beli odltajmer kabriolet, a dočekali su je trubači i rođaci i prijatelji. 

Iz truba je zagrmeo megahit "Despasito" i fešta je mogla da počne, a Mirjana je viknula:

"Ljudi, slavim 30 godina slobode!"

Mirjana, inače švajcarski invalidski penzioner, veselila se pred restoranom kao da je na svadbi. Igrala je, grlila se i slikala sa rođacima. Na ulazu u kafanu, okićenu balonima i natpisom "30 godina od razvoda braka", bacila je bidermajer preko glave.

Za Mirjanu je ovih 30 godina, bilo 30 godina oslobođenja i upravo to i proslavlja. U braku je bila 18 godina ali kaže da taj brak nije bio dobar. Razvedenoj joj je super i zato proslavlja, a na ideju je došla na proslavi svog 60-og rođendana:

"Nešto mi je krvcnulo u glavi, pomislila sam - za dve godine slavim 30 godina od razvoda braka, moram to da proslavim. Sledeći jubilej slavim za 30 godina"

Mirjana na svojoj svadbi nije imala venčanicu već belu haljinicu i već je imala dvoje dece.

Rođaci isprva nisu mogli da poveruju kada im je najavila šta će da proslavlja u kafani, i to baš 1. aprila. Ličilo je na prvoaprilsku šalu, ali je Mirjana bila ozbiljna. Slučajno je ispalo i to da je proslava zakazana baš na rođendan njenog bivšeg muža.

Mirjana o tome kaže:

"Rođaci isprva nisu mogli da poveruju kada im je najavila šta će da proslavlja u kafani, i to baš 1. aprila. Ličilo je na prvoaprilsku šalu, ali je Mirjana bila ozbiljna. Slučajno je ispalo i to da je proslava zakazana baš na rođendan njenog bivšeg muža."

Gosti su pristigli sa raznih strana, pa čak i iz Amerike. Proslavi je prisustvovala i njena majka Kristina Jonić koja smatra da nije trebalo tako da bude ali kad su se već razveli neka bude kako ona hoće.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>