Zadruga

Parovi

Zadruga: Šokantno priznanje Lune Đogani! Anabela, Andrej i ona zajedno puše džoint! (VIDEO)

Luna bez problema, pred kamerama rijalitija "Zadruga" iznosi detalje iz privatnog života. Ovoga puta, šokantno priznanje da Anabela, Andrej i ona zajedno puše džoint! 

Zadruga: Šokantno priznanje Lune Đogani! Anabela, Andrej i ona zajedno puše džoint! (VIDEO) Screenshoot YoutubeLuna je, sedeći u krilu svog dečka Slobe otkrila jednu, reklo bi se porodičnu tajnu, odnosno priznanje u kojem navodi da Anabela, ona i Andrej sednu i zapale džoint probala je da mu kaže kroz šapat, međutim, "Pink.rs" prenosi šta je ona rekla od reči, do reči:

"Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem... Andrej, mama i ja zapalimo džoint i pustimo neku seriju, ne znam da li znaš, oni kao ''Genijalci'' i umiremo od smeha. Mama stavi Blanki u krevet, Nina ode da spava. Kunem ti se, umiremo od smeha. To smo mi, i naručimo nešto da jedemo, znaš koja bleja. To smo mi."

Da li će njeni roditelji Anabela i Gagi, kao što su do sada činili, dati neku izjavu u kojoj opravdavaju postupke i reči svoje ćerke, ostaje nam da vidimo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>